Bezorging en levertijden

Bestellingen worden afgeleverd op een door u aangegeven adres, dit adres mag afwijken van het factuuradres. Uw producten worden met de grootst mogelijke zorg verpakt om schade tijdens transport te voorkomen.

 

Alles wat wij aanbieden leveren wij uit voorraad, het is niet mogelijk meer te bestellen dan wij voorradig hebben. de termijn waarbinnen geleverd wordt is grotendeels afhankelijk van de transporteur. Normaal gesproken zullen bestellingen binnen twee dagen bezorgd worden, in drukke tijden zoals rond de feestdagen in december kan dit langer duren.

 

NB: Bij verzending naar België gebeurt het dikwijls dat de transporteur een extra dag nodig heeft om uw pakket op de plaats van bestemming te krijgen.

 

Verzendkosten

 

Hobby en Spel.nl berekent per zending € 4,95.

Voor verzendingen naar België geldt een tarief van € 12,95.

Verzending naar Duitsland kost € 14,95 per zending.

Indien er voor wordt gekozen de bestelling af te halen, zijn er uiteraard geen verzendkosten.

Binnen Apeldoorn en Ugchelen (Postcodes 7311 t/m 7339) wordt gratis bezorgd door onze eigen koerier.

 

Afhaalprocedure

Indien u kiest voor afhalen als leveringsmethode, dan wordt er met u een afspraak gemaakt zodra uw bestelling voor u klaar ligt.

Het is niet mogelijk op het afhaalkantoor extra producten te bestellen of op de bonnefooi te komen. U kunt dus alleen de producten afhalen waar vooraf een afspraak voor gemaakt is.

Het is mogelijk contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling. Er is op het afhaalkantoor geen wisselgeld beschikbaar, dus u dient zelf voor gepast geld te zorgen. Er is geen pinapparaat aanwezig op het afhaalkantoor, dus pinnen is helaas niet mogelijk.

Afhalen kan op onderstaand adres

 

Vlietweg 78

7335 JE Apeldoorn

 

Routebeschrijving

Het afhaalkantoor van Hobbyenspel.nl ligt in een woonwijk vlak bij de rondweg om Apeldoorn. Komende vanaf de laan van westenenk rijdt u over de rotonde de aluminiumweg in. Vervolgens neemt u de eerste weg links (de beeklustweg). Vervolgens rijdt u linksaf de vlietweg in (eerste afslag links) als u aan uw rechterhand een basisschool ziet. In de vlietweg neemt u de eerste en enige afslag aan de rechterkant, u rijdt dan een pleintje op. Vervolgens rijdt u op het pleintje rechtdoor tot nr 78. Dit is tegenover een dikke kastanjeboom.